Home Tipar fusta Tipar fusta
Tipar fusta PDF Imprimare Email
Tipar fusta
Scris de marinela21   
Vineri, 10 Iunie 2011 14:00

In domeniul croitoriei, la baza realizarii unei fuste se afla un tipar fusta. Acest tipar fusta te ajuta sa tai exact cat material este nevoie, dupa o forma anume. Practic, intinzi materialul, pui tiparul peste si tai exact ce ai nevoie, dupa care te poti apuca de croit. Un astfel de tipar te ajuta sa tai bucatile care constituie fusta, pe care ulterior le unesti ca pe un puzzle si le cosi. Cu ajutorul unui astfel de tipar, oricine poate realiza o piesa vestimentara.

Daca vrei sa te apuci de croit, atunci ai nevoie de un tipar fusta. In orice caz, fusta neagra reprezinta una dintre cele mai simple piese vestimentare pe care poti incerca sa le realizezi singura acasa. Ai nevoie si de o masina de cusut, de materiale de calitate, de modele de fusta care sa iti placa si care sa fie in tendintele modei si in scurt timp, cu putina pricepere si cu multa rabdare poti avea propria fusta.

Un tipar fusta te ajuta sa croiesti lucruri unice, pe care nimeni altcineva nu le va mai avea. Cele mai multe femei isi cumpara haine din magazinele diverselor branduri sau de la designeri, insa deseori se poate intampla ca mai mult de doua persoane sa aiba exact aceeasi haina. Un tipar fusta, folosit pentru crearea unei fuste originale, te scapa de aceasta posibilitate neplacuta. Dupa ce gasesti un tipar fusta care sa iti placa, te poti apuca de treaba.

Poti cauta diverse modele de tipar fusta mai ales in revistele specializate. Publicatii precum Burda au diverse astfel de tipare, in toate numerele. Dupa ce ai ales un anumit tipar, cauta legenda si afla ce inseamna diversele simboluri de acolo. Tiparul te va ajuta sa creezi fusta dantela pe care ti-o doresti chiar cu mainile proprii.

Mai poti gasi diverse tipuri de tipar fusta in cartile de profil, in special in cele vechi. Viziteaza un anticariat si intreaba de carti de croitorie, care sunt mult mai simple si mai detaliate decat orice alt tipar fusta modern. Cartile vechi de croitorie sau lucru manual pot fi gasite la preturi modice, fie pe internet, fie la persoane care mai au astfel de produse in biblioteca personala sau, dupa cum spuneam, in anticariate, unde poti gasi aproape orice ai nevoie.

Ultima actualizare în Marţi, 14 Iunie 2011 08:12
 

Sondaje

Ce model de fusta preferati?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator şi 3 membri online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com