Home Fusta tricotata Fusta tricotata
Fusta tricotata PDF Imprimare Email
Fusta tricotata
Scris de marinela21   
Vineri, 10 Iunie 2011 13:54

Mai populara in trecut, fusta tricotata este purtata si acum de persoanele care iubesc hainele cu aspect hand-made, chiar daca, in cazul de fata, nu este neaparat vorba de o tehnica manuala. Fusta tricotata a fost in mare voga in special in anii `80, atunci cand se obisnuia sa se poarte haine realizate din lana sau croset de fiecare femeie in parte, acasa, dupa anumite modele inspirate de reviste sau carti.

Fusta tricotata poate fi realizata cu andrelele sau cu croseta, atunci cand este facuta manual. Crearea ei implica foarte multa migala si cunostinte ample de tricotaj. Este posibil insa sa nu ai timpul necesar pentru a-ti realiza propria fusta cu volane, astfel incat poti cumpara modele realizate in serie si oferite spre vanzare de diversele branduri vestimentare. Daca nu gasesti nimic in ultima colectie disponibila in magazine, apeleaza la site-urile de hand-made sau la blogurile persoanelor care se ocupa cu crearea de astfel de articole vestimentare.

Daca iti doresti sa iti realizezi singura o fusta tricotata, trebuie mai intai sa te documentezi, sa gasesti modele, tipar fusta, indicatii referitoare la modul in care trebuie realizata si asa mai departe. Informatii referitoare la o fusta tricotata poti gasi pe internet, pe forumuri sau site-uri specializate, dar si in carti sau reviste mai vechi, in care se trata pe larg si subiectul realizarii diverselor modele de fusta tricotata.

O fusta tricotata poate avea diverse modele sau poate fi realizata intr-o singura culoare. Cele mai multe modele sunt facute din lana, de aceea poti purta aceasta fusta in special iarna, cu colanti grosi si cu cizme lungi pana la genunchi. Daca vrei sa iti realizezi o fusta lunga, crearea ei iti va lua mai mult timp, insa fusta va fi una deosebita. Atunci cand tu nu te pricepi sau nu dispui de timpul necesar pentru crearea unui astfel de articol vestimentar, poti ruga pe cineva care cunoaste arta tricotajului sa o realizeze pentru tine.

O fusta tricotata poate fi de diverse tipuri: lunga, scurta sau trei sferturi. De cele mai multe ori, din cauza materialului folosit, o fusta tricotata ramane exclusiv destinata stilului casual sau chic. In functie de modelul pe care il are, o fusta poate fi purtata si intr-o tinuta de inspiratie etnica. Poti adauga o bluza lejera, cu un model simplu, la care sa asortezi o geanta realizata din lana sau in.

Ultima actualizare în Marţi, 14 Iunie 2011 08:11
 

Sondaje

Ce model de fusta preferati?
 

Vizitatori Online

Avem 4 vizitatori şi 2 membri online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com